Drukuj

NAUKA I TECHNOLOGIA DLA ŻYWNOŚCI

Ocena użytkowników:  / 2
SłabyŚwietny 

Projekt NTŻ - Białka i tłuszcze w naszej kuchni, dobiegł końca. Spotkamy się na zajęciach w przyszłym roku. Dziękuję wszystkim uczestnikom, a szczególnie tym najbardziej zaangażowanym: Malinie Sadowskiej (26 pkt), Oliwii Starędze (25 pkt), Laurze Lewoń (22 pkt), Aleksandrze Urban (21 pkt), Justynie Majewskiej (15 pkt), Aleksandrowi Jarzębeckiemu (14,5 pkt), Natalii Maj (13,5 pkt) i Weronice Kwaczyńskiej (13 pkt).

imggcsi2A2A6F81059763BBE3C2D182B8A8C5E37A796121mpid13maxwidth1366maxheight633

imggcsi2A2A6F81059763BBE3C2D182B8A8C5E37A796121mpid12maxwidth1366maxheight633

imggcsi2A2A6F81059763BBE3C2D182B8A8C5E37A796121mpid11maxwidth1366maxheight633

imggcsi2A2A6F81059763BBE3C2D182B8A8C5E37A796121mpid10maxwidth1366maxheight633

imggcsi2A2A6F81059763BBE3C2D182B8A8C5E37A796121mpid9maxwidth1366maxheight633

imggcsi2A2A6F81059763BBE3C2D182B8A8C5E37A796121mpid8maxwidth1366maxheight633

imggcsi2A2A6F81059763BBE3C2D182B8A8C5E37A796121mpid7maxwidth1366maxheight633